El Recorregut

Cada una de les 18 zones té un disseny i dificultats diferents

El primer circuit homologat de Futbolgolf de l’estat.

Amb un recorregut de 18 forats, pensat i equipat d’acord amb les directrius de l’Associació de Futbolgolf Europea per acollir les principals competicions internacionals.

S’alça al bell mig d’una zona boscosa en un clar natural, integrat a l’ entorn de Maçanet de Cabrenys a cel obert i enmig de les muntanyes més altes de l’Empordà.

Un espai de joc plenament sostenible preparat per oferir hores d’entreteniment i diversió a grups de tota mena, espai d’oci per la família, punt d’esbarjo per grups de treball…

Cada zona de joc té una llargada determinada, que oscil·la entre els 35 i els 140 metres i el recorregut per on ha d’ anar la pilota està marcat amb el tall de la gespa més arran de terra.
Volem compartir amb força persones l’esforç i la il·lusió que hem posat en la construcció d’aquest camp.

En les zones hi trobem diferents obstacles que fan més divertit el joc. Tots aquests obstacles són naturals (pedres, arbres, pals, bancs de sorra…).
Al final de cada zona hi ha la zona de Green, en que la gespa està tallada d’una forma més acurada i en la qual trobem el forat en què col·locar la pilota.

Tots els forats disposen d’un pal amb una bandera amb el número de zona per tal de fer visible el lloc on dipositar la bola des de l’inici de cada forat.
El començament de cada zona disposa de paperera i un panell en el qual es podrà visualitzar el recorregut de cada forat amb els obstacles que té, el nivell de dificultat i la distància a cobrir.